Kelo ja kallio Laavumaassa jousiammuntaa neljällä radalla Kelo ja kallio Adventures

Jousiammunta

Jousiammunta vastakaarijousilla

Jousiammunta - leppoisa ajanviete tai totinen kilpalaji – riippuen tapahtumasta. Kelo ja kallio Adventures opastaa sinut lajin perusteisiin.

Vastavalmistunut jousiammuntapaikkamme Kelo ja kallio Laavumaassa Teiskossa mahdollistaa ampumisen neljällä radalla rinnakkain. Radat sijaitsevat komeassa kuusimetsässä, jonka tunnelma auttaa keskittymään tarkkaan toimintaan.

Vuoroaan odottaessaan voi istuskella terassilla ampujien takana, ja tarpeellisia neuvoja jakaessaan myös nauttia virvokkeita.

Jousiammunta-aktiviteetin pystymme myös rakentamaan muihin paikkoihin, kunhan tilaa turvalliseen toimintaan löytyy tarpeeksi.

Kenelle jousiammunta sopii

Jousemme ovat tyypiltään vastakaarijousia, ja niitä löytyy junnuversioista eri jäykkyyksillä varustettuihin aikuisten jousiin. Myös vasenkätisille on omat versiot molemmista. Jousiammunta sopiikin lähes kaikille alakouluikäisistä lähtien.

Ammunnan kulku

Tähtäimiä emme jousissamme käytä, vaikka kilpa-ampujat niin tekevätkin, eli ammunta on ns. vaistoammuntaa. Pienellä harjoittelulla nuolet alkavat löytää tiensä oikeisiin osiin tauluja. Laji saattaa aiheuttaa vakavaa riippuvuutta…

Ampumaan mahtuu neljä henkilöä kerrallaan, ja yleensä ammumme jokusen viiden nuolen harjoituskierroksen. Harjoituksen jälkeen seuraa kilpakierros, tai -kierrokset. Nuoli- ja kierrosmäärät ovat sovittavissa, ja riippuvat tietenkin käytettävissä olevasta ajasta ja ryhmän koosta.

Jousiammuntaohjelman kesto

Neljällä radalla yhtäaikaa ampuen pystymme ohjaamaan n. 20 henkilön ryhmän tunnissa osana isompaa usean lajin toimintapäivää. Ja jos aikaa ja kiinnostusta on, järjestämme pidemmänkin ammuntasession tarpeen mukaan.

Kahdella radalla toteutettuna aikaa esim. 10 henkilön ohjelmaan tarvitaan tunnin verran.

Jousiammunnan voit valita päälajiksi tapahtumaasi, tai se sopii mainiosti myös osaksi useamman lajin tarkkuuslajikisaa, tai tyky- tai virkistyspäivää.

Tilaa jousiammuntaohjelma ryhmällesi

Nimi / Name
Yritys / Company name
?
Yrityksesi / yhteisösi nimi, ei pakollinen
Sähköposti / Email
Puhelin / Phone
Tapahtuma / Event name
Ajankohta / Date, Time
Osallistujamäärä / Number of participants
Toivomus tapahtumapaikaksi / Desired place
Halutut ohjelmapalvelut / Desired services
Lisätietoja / Additional details

Tervetuloa vieraaksemme seikkailullisten ohjelmapalveluiden pariin

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial