Retkeily ja vaellus

Pirkanmaan ulkoilureitit, Etelä-Suomen retkeilyalueet ja kansallispuistot sekä Lapin laajat erämaat. Kaikki nämä ovat Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelun toimintaympäristöä.

Olet ehkä ahkera viikonloppuretkeilijä, mutta et vielä ole rohkaistunut tekemään oikeata vaellusta Lappiin?

Tai tarvitset oppia retkeilyn perusasioissa? Vaikkapa välinevalinnoissa ja vaelluksen varusteluettelon laatimisessa?

Ehkäpä melot omalla kajakillasi tai kanootillasi pitkiäkin lenkkejä, mutta haluaisit myös kokeilla useampipäiväistä melontaretkeä, mieluimmin kokeneen vetäjän seurassa?

Kaikissa näissä haasteissa Kelo ja kallio voi Sinua auttaa: perehdytämme tarvittaessa sinut ja ryhmäsi retkeilyn perusteisiin sekä suunnittelemme ja toteutamme vaatimustasoltaan sopivan vaelluksen tai lyhyemmän retken.

Halutessasi saat meiltä valmiin retkipaketin sisältäen reittisuunnittelun, opastuksen, tarvittavat kuljetukset ja majoitusvaraukset sekä retken muonituksen.

Myöskin voimme suunnitella Sinulle suurempaan omatoimisuuteen pohjautuvan, riittävän haastavan vaellusretken, jossa oppaan roolina on turvallisuudesta ja ryhmän viihtyvyydestä huolehtiminen. Tähän voidaan myös yhdistää kuljetukset ja majoitukset, jolloin voit keskittyä olennaiseen.

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu tarjoaa palvelukseesi pätevän  henkilökuntansa, retkestäsi vastaava opas on ammattitutkinnon suorittanut, kokenut Erä- ja luonto-opas

Melontaretkien vetäjänä toimii Suomen Kanoottiliiton kouluttama Melontaohjaaja.

Ikimuistoisen retken suunnittelun voimme aloittaa yhdessä, kun otat meihin yhteyttä ja kerrot toiveistasi.

Seitseminen tunnus 113x89pxlHelvetinjrvi tunnus 113x89pxlIsojrvi tunnus 113x89pxlUkkpuisto su saame113x90

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial