Pyynikin näkötornin köysilaskeutuminen

Kelo ja kallio Adventures panorama

Visit Tampere -viikko-ohjelman laskeutuminen

Tule kokemaan köysilaskeutuminen yhdestä Tampereen korkeimmista paikoista, Pyynikin näkötornista. Itse laskeutumiskorkeus on 26 metriä, mutta tornihan on paljon ympäristöä korkeammalta.

Köysilaskeutuminen on osa Visit Tampere -aktiviteettien viikko-ohjelmaa, joka pyörii Tredea Oy:n  ja seudun ohjelmapalveluyrittäjien yhteistyönä.

Ohjelman hinta on 25,- / henkilö, ja tarjoamme laskeutujille myös munkkikahvit.

Maksun voit suorittaa kortilla tai käteisellä, suoraan ohjaajalle.
Myös lähimaksu onnistuu.

Talvikauden ajan viikko-ohjelmalaskeutuminen on lauantaisin klo 11-13, 30.3.2019 asti. Jos yhdeltä on vielä laskeutujia jonossa, jatkamme aikaa mahdollisuuksien mukaan kahteen (edellyttäen, ettei yhdeltä ole ryhmävarauksia kalenterissamme).

Tarkistathan mahdolliset poikkeukset aikatauluissa täältä:

Näkötornin seuraavat laskeutumiset


Laskeutumaan pääsee saapumisjärjestyksessä, aikavarauksia emme ota.

Varauduthan mahdolliseen pieneen jonotukseen, tunnissa pystymme laskeuttamaan noin 6-10 henkilöä.

Jos olet liikkeellä isommalla ryhmällä, esim. polttariporukalla, (tai muuna ajankohtana,) voi olla hyvä ajatus varata oma aika ja ohjaaja erikseen yleisen ajan ulkopuolelta (eri hinnoittelu); varaa tästä


Huomaathan, että alle 18-vuotiaalla on oltava huoltaja tai tämän kirjallinen lupa mukana.

Ohjelmassa on kelivaraus; kovalla tuulella (tuulen suuntakin vaikuttaa), rankkasateella tai ukkosella emme laskeuta tornista. Pieni sade ei haittaa, ja melkein ainahan Pyynikillä käy jonkinlainen tuuli...

Päihtyneitä asiakkaita emme laskeuta.

Tornin ja kahvilan läheisyydessä ei saa juoda alkoholijuomia tai muuten häiritä kahvilan asiakkaita. Ethän myöskään jätä tölkkejä tai pulloja kahvion astiankeräyspisteisiin.

Takaisin etusivulle

Share