Toimintaa Teiskossa

Tykypäiväohjelmaa Tampereen Teiskossa

Paikka; päärakennus

Teiskon prakennus 3 Kelo ja kallio AdventuresTeiskon prakennus 2 Kelo ja kallio AdventuresTeiskon prakennus Kelo ja kallio Adventures

Teiskossa, puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta pääsette keskelle luonnonrauhaa, joko vain kokeilemaan hauskoja ja liikunnallisia lajeja, tai halutessanne kilpailemaan niissä joukkuekilpailun merkeissä.

Yhteistyökumppanimme, Luonto- ja elämyspalvelut Nostalgian, tiloissa ja maisemissa Teiskon Kaletonjärven rannalla onnistuu koko päivän tai vaikka vain parin tunnin ohjelma.

Järvellä pääsette melomaan kajakeilla ohjaajan kanssa, rannasta on yhteys Näsijärveen; jos kiinnostusta riittää, voimme käväistä ison selän reunalla. Muuten vedet ovat helppoja ja suojaisia aloittelijankin melottaviksi. Ja maisemat kauniita maalaismaisemia.

Päärakennuksen läheisyydessä sijaitsee rantasauna, johon sopii kourallinen saunojia kerrallaan; vuoroaan odottaville löytyy tekemistä terassilla, siellä onnistuvat grillaus ja makkaranpaisto.

Päärakennuksessa on kokous- ja ruokailutilat n. 20 henkilölle. Ulkona katetulla terassilla tilaa on n. 40 henkilölle.

Karttalinkki

Laavun alue

Teiskon laavu 2 kelo ja kallio AdventuresTeiskon loimulohi Kelo ja kallio AdventuresTeiskon laavu Kelo ja kallio Adventures

Sopivan, n. 1 km:n kävely- (tai talvella lumikenkäily-) matkan päässä päärakennukselta riittää tekemistä muutamaksi tunniksi; ison ruokailulaavun maisemista löytyvät paikat jousiammunnalle, kori- ja puukiipeilylle, kirveen- ja veitsenheitolle, sekä kaiken kruununa 300-metrinen vaijeriliuku; katso video.

Rauhallisempana ohjelmana laavun alueella järjestämme erilaisia erätaitoihin liittyviä työpajoja; osaatko tehdä toimivan nuotion kosteista puista? Tai tehdä tulet ilman tulitikkuja? Annamme myös opastusta retkeilyvälineiden käytössä, tai kerromme vaikka talvitelttailun rutiineista.

Laavulla onnistuvat isonkin porukan ruokailu ja illanistujaiset, paikkoja on n. 40-50 henkilölle. Tarvittaessa laitamme rakotulen loimuamaan laavujen väliin. Ruuanlaitto tapahtuu avotulella, ja nokipannukahvithan pitää tietenkin myös saada...

Pikkulaavu

Hieman sivussa ruokalaavulta sijaitsee perinteinen pienempi hirsilaavu, jossa onnistuu pienen ryhmän ruokailu, tulilla istuminen ja halutessanne myös vaikka yöpyminen.

Köysilaskeutuminen ja kalliokiipeily luonnonkalliolla

Kätevän matkan päässä toimipaikastamme sijaitsee Mustalaisvuoren kiipeilykallio, joka on myös käytettävissä sekä kiipeilyyn että köysilaskeutumiseen.
Nämä lajit ovat myös yhdistettävissä muuhun ohjelmaan.

Ohjelmapaketit

Tulevan syksyn ja talven tykypäiviin teemme teille valmiita ohjelmapaketteja sisältäen toimintaa, ruokailut sekä tarvittaessa saunan ja kuljetukset.

Paketit ilmestyvät tälle sivulle lähipäivinä.

Voit kysellä jo valmiiksi vapaita aikoja tilaisuuttasi varten, teemme tarjouksen mielellämme!

Tarjouspyyntöön

Etelä-Suomen pisin vaijeriliuku

Tiimi- ja tykyohjelmat

Zip Line Kelo ja kallio Adventures

takaisin etusivulle

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial